Prowelding opgraderer produktionskapaciteten med ny Cloos svejserobot

Prowelding´s investering handler ikke kun om at øge effektiviteten. Det handler også om at skabe vækstmuligheder, optimere processerne og udvikle vores medarbejdere.

Som administrerende direktør for Prowelding, er jeg glad for at fortælle at vores nye svejserobot ikke kun repræsenterer en investering,  men også en investering i vores medarbejderes udvikling.

Med vores nye robotsvejseanlæg forventer vi at excellere vores produktionsprocesser på flere niveauer:

✓ Øget produktivitet: Automatisering af rutineopgaver forbedrer vores effektivitet og sikrer hurtigere produktion

✓ Hurtigere gennemløbstid: Ved at integrere avanceret robotteknologi i vores produktionslinje reducerer vi ventetiden og leverer dine ordrer endnu hurtigere

✓ Præcision og ensartethed: robotsvejsning vil øge standarden for ensartethed og kvalitet ift. det færdige produkt

✓ Vækstmuligheder: Vores investering åbner døren for nye muligheder for virksomhedens vækst og udvikling

✓ Udvikling af vores medarbejdere: Ved at overlade de repetitive opgaver til vores robotteknologi frigør vi vores medarbejdere til at fokusere på mere komplekse og værdiskabende opgaver, hvilket fremmer deres faglige udvikling.

Prowelding´s nye svejserobot er ikke kun en investering i vores fremtidige succes, men også i vores miljø. Ved at optimere Prowelding´s produktionsprocesser reducerer vi vores miljøpåvirkning og bidrager til en bæredygtig fremtid, forbedrer arbejdsforholdene
ved at minimere dårlige arbejdsstillinger for medarbejderen.

Vi er sikre på, at dette nye skridt vil styrke vores position og vores konkurrenceevne, og hermed åbne dørene for nye forretningsmuligheder.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores innovative kapaciteter og hvordan vi kan opfylde dine behov.

 

Med venlig hilsen,

Jesper Gindler, Administrerende direktør

Felt