Prowelding

Industrielt smedefirma

 

Prowelding er et innovativt smedefirma, der igennem de seneste år har oplevet imponerede vækst. Vi har investeret i innovative løsninger og den kontinuerlige innovation har resulteret i forbedret produktivitet, hurtigere leveringstider og højere kvalitetsstandarder.

Prowelding har eksisteret siden 2002 og har mere end 25 års erfaring og knowhow indenfor produktfremstilling, underleverance, samt montageopgaver indenfor vandværker, industri, transport, procesanlæg, mv.  Prowelding tilbyder konstruktioner og produktfremstilling i stål, aluminium, rustfast stål, messing og kobber.

Prowelding har et stærkt og dedikeret team, hvorfor virksomheden har opnået en stærk position på markedet og etableret sig som en pålidelig partner for kunder og leverandører i flere brancher/ industrier.

 

Mission:

Prowelding er din pålidelige underleverandør med afsæt i ansvarlig produktion af stål. Vi har eksisteret siden 2002 og virksomheden har mere end 25 års erfaring og knowhow indenfor konstruktion og fremstilling af rustfast stål, stål og aluminium.

Prowelding foretrækker samarbejde med partnere og leverandører med bæredygtige værdier, da vi er vores ansvar bevidst.

 

Vision:

Vi arbejder målrettet på at mindske vores samlede CO2-aftryk. Vi vil kontinuerligt stille grønne krav til vores samarbejdspartnere og leverandører, da vi ønsker at nedbringe den samlede mængde af drivhusgasser mest muligt.

Herved skaber vi en mere ansvarlig og cirkulær proces i vores værdikæde. Vi tror på innovative løsninger og vi tror på at små skridt kan føre til store forandringer. Vi ønsker løbende at holde et tæt øje med automatisering og de nyeste teknologier.