Svejsning i rustfrit stål og rørsvejsning

Rørsvejsning og svejsning i rustfrit stål udføres af specialister

​Har du brug for professionel hjælp til rørsvejsning eller andre former for svejsning i rustfrit stål, er du kommet til det rette firma. Hos ProWelding har vi mange års erfaring med at svejse rustfrit stål og rør, som vi udfører for forskellige former for industri og erhverv i blandt andet Silkeborg, Herning og hele det øvrige Midtjylland. Som smed tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser og et højt serviceniveau.

Vi er specialister inden for svejsning i rustfrit stål, aluminium, jern, messing og kobber.

Gode priser

Vi garanterer konkurrencedygtige priser og høj service.

Stor ekspertise

Vi har stor erfaring i fremstilling af aluminiums dæksler.

Specialister

Vi er certificeret i svejsnings af stål, rustfrit stål og aluminium.

​Vundne priser

Vi er meget stolte over at have vundet Børsens Gazelle pris i 2018, 2022, 2023.

Rustfast stål til mange forskellige formål

Rustfast stål er meget populært inden for blandt andet grundvand i form af stigerør, til vandboringer med tilhørende borerørsforseglinger og eventuelt videre rørføring til vandværket. Derudover er rustfast stål også et rigtigt godt materiale til fødevareindustrien, da det er et meget ”rent” materiale. Det bliver gennembrændt eller gennemsvejset, så der ikke er huller eller lommer i, hvor der kan gemme sig bakterier.

Hos ProWelding tilbyder vi rustfri aisi304/syrefast stål aisi316.

Kontakt os og hør mere om svejsning i rustfrit stål og rørsvejsning

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med rørsvejsning eller svejsning i rustfrit stål, eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi hører naturligvis også meget gerne fra dig, hvis du har en konkret opgave, som du kunne tænke dig en pris på. Når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

​Kontakt os og indhent et tilbud

Har du spørgsmål til vores priser eller vil du høre mere om vores ydelser? Så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

​Du kan enten ringe på telefon (+45) 97 14 07 08 eller skrive til os på vores mailadresse mail@prowelding.dk.