TIG svejsning

Svejsning i aluminium og stål

Har du brug for professionel hjælp til svejsning i aluminium, er du kommet til det rette sted. Hos ProWelding kan vi tilbyde TIG-svejsning i aluminium til ethvert formål. Vi udfører enten vores svejsearbejde på vores eget værksted eller ude hos vognmanden i for eksempel Herning, Silkeborg eller i det øvrige Midtjylland.

Vi kan udføre alle former for svejsning i aluminium og stål

Aluminium er et alletiders materialer til fremstilling af blandt andet brønddæksler, råvandsstationer, bunde i lastbiler og lignende. Vi kan også tilbyde fremstilling af blandt andet køreramper til containere i aluminium med en belastning på ca. 4 tons.

Vi arbejder med stort set alle typer stål samt naturligvis svejsning i aluminium og rustfri stål, som er vores speciale. Vores kompetencer dækker alle former for svejsning.

Vi er specialister inden for svejsning i rustfrit stål, aluminium, jern, messing og kobber.

Gode priser

Vi garanterer konkurrencedygtige priser og høj service.

Stor ekspertise

Vi har stor erfaring i fremstilling af aluminiums dæksler.

Specialister

Vi er certificeret i svejsnings af stål, rustfrit stål og aluminium.

​Vundne priser

Vi er meget stolte over at have vundet Børsens Gazelle pris i 2018, 2022, 2023.

TIG svejsning

​Hos ProWelding er vi eksperter i alle former for svejsearbejde – det gælder naturligvis også, når det kommer til TIG svejsning. Det særlige ved TIG svejsning er, at det ofte anvendes til opgaver, hvor der er høje krav til det færdige udseende af svejsningen. TIG svejsning er en særlig og nøjagtigt svejsemetode, som kræver stor dygtighed og præcision. Denne præcision kan vi levere hos ProWelding. Mangler du en erfaren og professionel håndværker til at udføre TIG svejsnings opgaver hos dig, så kontakt ProWelding allerede i dag, og hør mere.

​TIG svejsning i aluminium

​Hos ProWelding har vi specialiseret os i alle former for svejsning i aluminium og stål. Når det kommer til aluminium, er dette materiale yderst velvalgt til TIG svejsning af blandt andet brønddæksler, råvandsstationer, lastbilbunde og lignende. Almunimum har i øvrigt en stor ydeevne og holdbarhed, og vi tilbyder hos ProWelding derfor også at svejse køreramper til containere i aluminium med en belastning på helt op til fire tons!

​TIG svejsning i rustfrit stål

​En anden mulighed, når man har med TIG svejsning at gøre, er svejsning i rustfrit stål. Rustfrit stål kan ligesom aluminium anvendes til en lang række opgaver, og for TIG svejsning gælder det, at svejsemetoden bruges især til rørlednings- og rørsvejsning.

Få hjælp til håndteringen af din opgave

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og derfor stiller vi også gerne vores mangeårige ekspertise og brede kompetencefelt til rådighed, så du kan få det ønskede resultat til den aftalte pris. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Rådgivning
  • Projektering
  • Tegninger
  • Myndighedsspørgsmål
  • Tilladelser

Har du spørgsmål til os?

Hos ProWelding har vi mange års erfaring med at vurdere og udføre en lang række af forskellige svejseopgaver. Har du spørgsmål til TIG svejsning, eller en af de mange andre svejsemetoder, som vi i øvrigt tilbyder at udføre, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig godt videre i processen omkring din næste svejseopgave.

​Kontakt os og indhent et tilbud

Har du spørgsmål til vores priser eller vil du høre mere om vores ydelser? Så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

​Du kan enten ringe på telefon (+45) 97 14 07 08 eller skrive til os på vores mailadresse mail@prowelding.dk.