Amada bukker

Amada CNC kantbukker

Vi har en meget alsidig CNC bukker med en kapacitet på 170 tons, 3 meter og div. værktøjer til mange forskellige arbejdsopgaver.

Prowelding tilbyder bukning og CNC kantbukning

– CNC kantbukning øger produktionshastigheden
Vores Amada kantbukker er designet til at udføre gentagende opgaver hurtigere end manuelle metoder. Det medfører at vi kan håndtere større ordre og møde stramme deadlines.

 

– Konsistens og præcision
Med en Amada kantbukker kan vi udføre gentagne opgaver med stor præcision, hvilket sikrer at hver kantbukning bliver ensartet. Det minimerer fejl og spild, hvilket sparer tid og materialer.

 

– Bedre sikkerhed
Amada kantbukkeren er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, der reducerer risikoen for arbejdsulykker i forhold til manuelle bukkemetoder.

 

– Moderne kantbukningsmaskine
Amada kantbukkeren kan håndtere forskellige typer materialer og tykkelser samt udføre komplekse bukninger og former, som måske ikke er mulige med manuel kantbukning.

 

– Reduktion af materialeaffald
Maskiner er mere præcise og effektive i materialetilskæring, hvilket minimerer vores spild af råmateriale og giver omkostningsbesparelser.

 

– Skalerbarhed
Maskiner til kantbukning er skalerbare og kan tilpasses forskellige produktionsbehov. Derfor kan vi nemt håndtere både små og store produktionsvolumener.

Gode priser

Vi garanterer konkurrencedygtige priser og høj service.

Stor ekspertise

Vi har stor erfaring i fremstilling af aluminiums dæksler.

Specialister

Vi er certificeret i svejsnings af stål, rustfrit stål og aluminium.

​Vundne priser

Vi er meget stolte over at have vundet Børsens Gazelle pris i 2018, 2022, 2023.

​Kontakt os og indhent et tilbud

Har du spørgsmål til vores priser eller vil du høre mere om vores ydelser? Så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

​Du kan enten ringe på telefon (+45) 97 14 07 08 eller skrive til os på vores mailadresse mail@prowelding.dk.