FN´s verdensmål

FN´s verdensmål og Dansk Industri

I metalindustrien er potentialet for store forandringer i forsyningskæden enormt. Hos Prowelding er vi vores ansvar bevidst. Det er et fag hvor ambitiøse smedevirksomheder, adskiller sig fra resten. Ambitiøse industrivirksomheder sætter dagsordenen og kan udrette store reduceringer i forsyningskæden, hvis vi vil. Hos Prowelding træffer vi intelligente beslutninger og vi arbejder målrettet med fokuspunkter i industri- og forsyningskæden, da vi ønsker at skabe en mere ansvarlig produktion. Prowelding forstår at opfyldelsen af FN´s verdensmål kræver partnerskab og samarbejde.

 

Værdiskabelse gennem CO2 regnskab

Qua Prowelding´s klimaregnskab 2022/23, stiller vi nu grønne krav til udbudsmateriale og vi går i dialog med vores leverandører omkring fremtidige planer og aktiviteter. Al dette for at sikre den størst mulige påvirkning, så vi sammen kan nedbringe mængden af drivhusgasser.

2023 er året hvor der foretages flere grønne initiativer. I produktionen er vi overgået til kun at eje eldrevne trucks, vi har fuld LED belysning på hele lokationen og i efteråret 2023 afslutter Prowelding i samarbejde med DI, Proweldings første CO2 regnskab. Med et CO2 regnskab, bliver vi bevidste om hvor vi kan sætte ind. Vi kan allerede nu afsløre, at Prowelding i løbet af 2024, vil foretage yderligere tiltag ift. omstilling, effektivisering og elektrificering.