Hos Prowelding tror vi på at små skridt kan føre til store forandringer

Prowelding arbejder målrettet på at mindske virksomhedens samlede CO2-aftryk. De stiller kontinuerligt grønne krav til dets samarbejdspartnere og leverandører, da virksomheden ønsker at nedbringe det samlede mængde af drivhusgasser mest muligt i fællesskab; ”Herved skaber vi en mere ansvarlig og cirkulær proces i vores værdikæde. Vi tror på innovative løsninger og vi tror på at små skridt kan føre til store forandringer”.

Prowelding er et innovativt smedefirma, der igennem de seneste år har oplevet imponerede vækst. Virksomheden har investeret i innovative løsninger og den kontinuerlige innovation har resulteret i forbedret produktivitet, hurtigere leveringstider og højere kvalitetsstandarder. Prowelding har senest investeret i en “Timesavers M42” pladeafgrater og med denne investering er det muligt for Prowelding, med deres Amada Ventis fiberlaser, at levere skårne og afgratede emner direkte til smedene/ svejseren.

Prowelding har eksisteret siden 2002 og har mere end 25 års erfaring og knowhow indenfor produktfremstilling, underleverance, samt montageopgaver indenfor vand, industri, transprt, procesanlæg, mv.  Prowelding tilbyder konstruktioner og produktfremstilling i stål, aluminium, rustfast stål, messing og kobber.

I indeværende år har Prowelding afgratet mere end 85ton rustfast stålemner.  Prowelding har et stærkt og dedikeret team, hvorfor virksomheden har opnået en stærk position på markedet og etableret sig som en pålidelig partner for kunder og leverandører i flere brancher/ industrier.

 

Felt